30 Години

За Нас

Варимпекс Интернационал е формирана во 1990 година Скопје Република Македонија. Главната дејност на компанијата е трговија со храна и прехрамбени продукти. За време на нејзиното 30 годишно постоење ВАРИМПЕКС ИНТЕРНАЦИОНАЛ прерасна во една од најголемите компании за трговија со Шеќер. Интернационалниот карактер на компанијата се гледа од многубројните соработки со компании од Европската Унија, Латинска Америка но и со компании од остатокот на светот. Во просек продажбата на шеќер во Македонија и регионот изнесува од 40000 до 50000МТ

Во моментов Варимпекс Интернационал располага со сопствен царински магацин со капацитет од 5000м2 и е водечка компанија за ИЗВОЗ и УВОЗ на шеќер во Македонија

Квалитетен производ

Секогаш настојуваме да ги исполниме вашите очекувања со највисоко квалитетен производ на пазарот.

ЕКОЛОШКА СВЕСТ

Преку користење на биоразградлива амбалажа се трудиме да дадеме скромен придонес кон зачувување на животната средина.

Едукација

Преку постојана едукација се трудиме да бидеме секогаш во тек со најновите светски трендови во оваа област.

ПЕРФЕКТНА УСЛУГА

Перфектната услуга е еден од нашите основни постулати при секојдневното функционирање на компанијата.

Search

Варимпекс Интернационал@2020

Scroll to Top